U Prodajamodafinila, dostupnoj sa prodajamodafinila.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži Prodajamodafinila i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce našeg veb sajta u vezi sa informacijama koje dele i/ili prikupljaju u Prodajamodafinila. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć besplatnog generatora politike privatnosti.

Pristanak
Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našom Politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo
Lični podaci koje se od vas traži, i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite, biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije
Koristimo informacije koje prikupljamo na različite načine, uključujući:

Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb stranicu
Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb stranicu
Shvatite i analizirajte kako koristite našu veb stranicu
Razvijte nove proizvode, usluge, karakteristike i funkcionalnost
Komunicira sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisničku podršku, da vam pružimo ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb lokacijom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
Šalji vam mejlove
Pronađite i sprečite prevaru
Datoteke sa beleškama
Prodajamodafinila prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i veb-svetionici
Kao i svaka druga veb lokacija, Prodajamodafinila koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pretraživača posetilaca i/ili drugih informacija.

Za više opštih informacija o kolačićima, pročitajte članak o kolačićima na veb lokaciji Generate Polici Privaci.

Naši partneri za oglašavanje
Neki od oglašivača na našem sajtu mogu da koriste kolačiće i veb svetionike. Naši partneri za oglašavanje su navedeni u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoju politiku privatnosti za svoje politike o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu na njihovu politiku privatnosti u nastavku.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Politika privatnosti partnera za oglašavanje
Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Prodajemodafinila.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Veb svetionici koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na Prodajamodafinila, a koji se šalju direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Prodajamodafinila nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana
Politika privatnosti Prodajamodafinila se ne odnosi na druge oglašivače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa za detaljnije informacije. Može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da odustanu od određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pretraživačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje lične podatke)
Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka
Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci
Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Prodajamodafinila svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovakvu vrstu informacija na našoj veb stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da brzo uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Back to Top
Product has been added to your cart